Το αστυνομικό δελτίο των τελευταίων ημερών σε Κυκλάδες και Περιφέρεια

Από την Αστυνομική Δ/νση Περιφέρειας δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία για δραστηριότητες κατά τις τελευταίες ημέρες με συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα:

1) Συνελήφθη την (09-09-2011) στη Νάξο από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου 59χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα…

… την 09-09-2011 και ώρα μεσημβρινή, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 6,5 γραμμ. και δεκαπέντε (15) ναρκωτικά χάπια. Ο συλληφθείς  με την σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Σύρου.

2) Συνελήφθη την (10-09-2011) πρωινή ώρα στον Άγιο Γεώργιο Νάξου από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου  58χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για  Παράβαση του νόμου περί όπλων και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Από την διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από το Μάρτιο 2010 έως το Μάρτιο 2011 αφήρεσε από τις οικίες ημεδαπών  είδη ρουχισμού και ηλεκτρικά εργαλεία τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του , αναγνωρίσθηκαν και αποδόθηκαν στους κάτοχους τους.
Επίσης σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορτιστές κινητών τηλεφώνων, κινητά τηλέφωνα, ζεύγη γυαλιά ηλίου, μία φωτογραφική μηχανή,  δύο ρολόγια χειρός, ηλεκτρικά και γεωργικά εργαλεία, την προέλευση και κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει. Οι κάτοχοι των παραπάνω αντικειμένων αναζητούνται, προκειμένου τους αποδοθούν νομίμως. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

3) Συνελήφθη την (09-09-2011) στoν Αρχάγγελο Ρόδου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, ένας αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν ηλικίας 19 ετών, για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, Περί Τελωνειακού Κώδικα και για Πλαστογραφία. Ειδικότερα, ο παραπάνω αλλοδαπός κατελήφθη βραδινή ώρα να έχει στην κατοχή του προς πώληση οκτακόσια πενήντα επτά (857) Ψηφιακούς δίσκους ήχου CD και τετρακόσιους τριάντα τρείς (433) ψηφιακούς δίσκους εικόνας DVD, διαφόρων ερμηνευτών – παραγωγών, χωρίς να φέρουν ταινία γνησιότητας, οι οποίοι και κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρόδου.