Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου της 10ης Σεπτεμβρίου 2011 στα περίπτερα

ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΜΕΝΗ
…με στοιχεία η Πάρος. Τα «παιχνίδια» επικοινωνίας των υπευθύνων!
«Εφέτος, όποιος τουριστικός προορισμός της χώρας είχε επαρκές αεροδρόμιο ή καλή «επαφή» με αεροδρόμιο, έβγαλε λεφτά ή έστω, «σώθηκε» σε έσοδα από την λαίλαπα της οικονομικής κρίσης. Έτσι, η διοίκηση του Δήμου έσπευσε επικοινωνιακά να δείξει ότι ασχολείται με το αεροδρόμιο, πριν οι Παριανοί την ρωτήσουν (απειλητικά) γιατί ΔΕΝ ασχολείται με το αεροδρόμιο τα τελευταία χρόνια. Όπως είναι γνωστό, δεν χρειάζεται να κάνεις το έργο, αρκεί να το υπόσχεσαι!!!».

Τέλος εποχής
Ελεύθερα τα τ.μ. στα σούπερ – μάρκετ
«Ακόμα, πιο γνωστό είναι ότι ο εμπορικός σύλλογος της Πάρου σε άλλες περιπτώσεις έδινε τον «νυν υπέρ πάντων αγώνα» για να μην πάρουν κάποια σούπερ – μάρκετ άδεια και σε άλλες περιπτώσεις «αγρόν αγόραζε» για το συμβάν».

202 κάτοικοι της Παροικιάς ζητούν άμεσα μέτρα
«Με 202 υπογραφές που συγκέντρωσαν κάτοικοι της Παροικιάς (κατά βάση από τον παραδοσιακό οικισμό) ζητούν τη λήψη αποτελεσματικών μέτρων για τα όσα έχουν παρατηρηθεί εις βάρος των περιουσιών τους, αλλά και όπως ισχυρίζονται, και εις βάρος των ιδίων με απόπειρες βιασμών!».

Ψίθυροι… ρετρό ποδόσφαιρο
«Λέει λοιπόν η Γρηγορία στο δημοτικό συμβούλιο «να κάνουμε ψήφισμα κατά της αύξησης του ΦΠΑ στην εστίαση». Απαντά αμέσως ο Δήμαρχος ΠΑ.ΜΕ. ΚΑΛΑ. «αυτό θα κάνουμε συνέχεια; Το έχουμε συζητήσει δυο φορές στο παρελθόν. Τι θα κερδίσουμε με νέο ψήφισμα». 0-1 λοιπόν ο Βλαχογιάννης με πονηρό γκολ έπειτα από πέναλτι που κέρδισε με στυλ Καραγκούνη».

Κτύπημα στο παραεμπόριο
«Σε έγγραφο που είχε στείλει ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Γ. Μπαρμπαρίγος στις 12/8 είχε ενημερώσει την Αστυνομία ποια ακριβώς ήταν τα αυτοκίνητα (μάρκα, χρώματα, αριθμούς κυκλοφορίας), που διακινούσαν τα παράνομα εμπορεύματα με τελικούς αποδέκτες τους αλλοδαπούς».

Ανακλήθηκε η άδεια οικοδομής στη Χρυσή Ακτή
«Το έγγραφο μεταξύ άλλων στάλθηκε στην Εισαγγελία Νάξου για διερεύνηση αξιόποινων πράξεων και στον Δήμαρχο Πάρου ως πειθαρχικό υπεύθυνο για τη λειτουργία του Πολεοδομικού Γραφείου».

Έφυγε νωρίς…
«Η 33χρονη νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Πάρου Φωτεινή Ζήκου πνίγηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή των Κολυμπηθρών στη Νάουσα».

Αγιασμός με φωτοτυπίες και DVD
«Επίσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 6/9 έθεσε το ζήτημα ο κ, Κώστας Ροκονίδας με ερώτηση: «πως θα αντιμετωπιστεί η νέα σχολική χρονιά στο νησί μας όταν το «νέο» σχολείο του ΠΑΣΟΚ θέλει τα παιδιά στο σχολείο δίχως βιβλία;».

Ούτε «φτερωτός» Αλέξανδρος να ήταν!
«Η ιστορία με την προτομή του Μ. Αλεξάνδρου αρχίζει πριν 14 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1997!»

 Λόγος Βάλτε ένα STOP στα πανηγύρια
«Επί της ουσίας, όμως, οι δημοτικοί μας σύμβουλοι φοβούνται να πάρουν μία και μόνο απόφαση που πρέπει για τα πανηγύρια που είναι τόσο «πανηγύρια» που δυσφημούν ουσιαστικά τον τόπο, αλλά φέρνουν και προβλήματα στους Παριανούς εμπόρους»

 «Στα 3 corner πέναλτι» Π. Ο. Πάρου: Εκεί όπου αθλητισμός και φύση γίνονται ένα! Του Μιχ. Παπαδάκη
«Από μια παρέα τεσσάρων – πέντε φίλων ξεκίνησαν όλα, μια παρέα με αγάπη για το ποδήλατο».