Τον κ. Ζώτο μας, τον ευεργέτη της υγείας μας. Και του χρόνου στο Κέντρο Υγείας της Ριβιέρας!!!

Διαβάστε το δημοσίευμα που ακολουθεί για να καταλάβετε πόσο κακοί δημοσιογράφοι υπάρχουν που γράφουν τέτοιες συκοφαντίες και υπονοούμενα για τους σωτήρες των Κυκλάδων μας (σ.σ: την υγείας μας να έχουμε, που λέει ο λόγος…):

Ο υποδιοικητής της Β΄ ΔΥΠΕ κ. Σωτ. Ζώτος είναι υπεύθυνος για την καλή λειτουργία του συστήματος δημόσιας υγείας (Νοσοκομεία κλπ) στα νησιά μας. Είναι αυτός που έχει φροντίσει να λύσει όλα τα ζητήματα της υγείας μας και να δικαιώσει τις κινητοποιήσεις που έγιναν και τις διαμαρτυρίες που ακούστηκαν αυτόν τον χειμώνα από όλα σχεδόν τα νησιά των Κυκλάδων. Όπως είναι γνωστό, μπορεί να κουραστήκαμε λίγο στις κινητοποιήσεις για την διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών υγείας, εμείς οι ιθαγενείς των Κυκλάδων, αλλά ευτυχώς, μας έλυσαν όλα τα προβλήματα κάτι στελέχη της Κυβέρνησης μας όπως ο κ. Ζώτος!!! Τώρα, και γιατρούς έχουμε και νοσοκόμους και ΕΚΑΒ και αεροπλάνο και γάζες και αιμοστάτες και του κόσμου όλου τα καλά!

Έλα όμως που υπάρχουν κάτι κακόγλωσσες εφημερίδες της Αθήνας που κατηγορούν τους καλούς ανθρώπους της Κυβέρνησης μας…(Άδικα, εννοείται). Μία τέτοια περίπτωση είναι η εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή» που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο πανελλαδικά. Είναι παλιοκίτρινη εφημερίδα και αυτό είναι σαφές. Σας παραθέτουμε εδώ απόκομμα από τη στήλη «εκδορεύς» που είναι το χειρότερο
σημείο της εφημερίδας στην τελευταία σελίδα, συνήθως. Παλιότερα που υπήρχε καμία διαφήμιση, η στήλη φιλοξενείτο ενίοτε στην προτελευταία σελίδα. Αλλά ας μην ανοίγουμε άλλες συζητήσεις τώρα.