Συναντήσεις για το αεροδρόμιο της Πάρου στην Αθήνα

Από το γραφείο Δημάρχου Πάρου δημοσιοποιήθηκε σήμερα (19/8) ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιείται συνάντηση στην Αθήνα με θέμα το νέο αεροδρόμιο του νησιού. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Χθες, Πέμπτη, 18 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με θέμα: «Επίλυση εκκρεμοτήτων σχετικά με την απαλλοτρίωση εκτάσεων που προορίζονται για την κατασκευή του νέου αεροδρομίου Πάρου».
Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υπουργός κ. Γιάννης Ραγκούσης, συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου, η Διοικητής της Υ.Π.Α. κ. Φώφη Παπαδημητροπούλου, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χρήστος Βλαχογιάννης και ο Νομικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Φιφλής.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης διευκρινίστηκε επακριβώς ποιες είναι οι ιδιοκτησίες για τις οποίες δεν είχε συντελεστεί η απαλλοτρίωση το 2006, ανατέθηκε στους συμμετέχοντες η ανάληψη συγκεκριμένων ενεργειών για την άμεση απεμπλοκή του θέματος.
Κοινή εκτίμηση είναι ότι έγινε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που είναι η κατασκευή του νέου αεροδρομίου Πάρου».