ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Περιφέρεια σκέφτεται να πληρώνει σε ιδιώτες, αυτό που εμείς στην Πάρο και Αντίπαρο έχουμε τσάμπα και δεν το πετάμε!!!

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Μαχαιρίδης, με εκπροσώπους της εταιρείας

Ενημερωτική συνάντηση του Περιφερειάρχη με εκπροσώπους της – F.A.S. Rhodos Air

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Περιφέρειας Νοτίου αιγαίου που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα 10/8, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Ρόδο τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της αεροπορικής εταιρείας F.A.S. Rhodos Air Στυλιανό Φανουράκη και τον υπεύθυνο αεροδιακομιδών της εταιρείας Σωτήρη Τσαούση, με σκοπό να τον ενημερώσουν για τις δυνατότητες πιθανής συνεργασίας με την Περιφέρεια.

Κατά τη συνάντηση έγινε μια πρώτη διερευνητική συζήτηση για το ενδεχόμενο αξιοποίησης της Rhodos Air στη μετακίνηση των στελεχών της περιφερειακής αρχής και των περιφερειακών συμβούλων στα μικρά νησιά για την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως επίσης και στον αεροδιακομιδών ασθενών, τομέα για τον οποίο ενδιαφέρθηκε περισσότερο ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης.

Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε ενδιαφέρουσες, κατ’ αρχήν, τις προτάσεις των στελεχών του Ροδίτικου αερομεταφορέα, ζήτησε όμως να του παραδώσουν αναλυτική και τεκμηριωμένη συνολική πρόταση, σε σχέση με το κόστος μιας τέτοιας συνεργασίας, ώστε να αξιολογηθεί αν πρόκειται για συμφέρουσα οικονομικά εναλλακτική επιλογή, αλλά και κατά πόσον υπάρχουν τα νομικά περιθώρια για υλοποίηση μιας τέτοιας συνεργασίας. Από την πλευρά του, ο κ. Στυλιανός Φανουράκης δεσμεύτηκε να παραδώσει άμεσα στον Περιφερειάρχη την πρόταση της εταιρείας.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η εταιρεία αυτή διαθέτει αεροπλάνο ακριβώς ίδιο με του Βελέντζειου Ιδρύματος Πάρου.
Τα συμπεράσματα στους αναγνώστες.