Η «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» στη ΔΕΥΑ Πάρου

Ο συνδυασμός της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου με επικεφαλής τον Κ. Ροκονίδα «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου», πραγματοποίησε επίσκεψη δια αντιπροσώπων του στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου (ΔΕΥΑΠ), σήμερα 9/8. Πληροφορίες για το αν προέκυψαν ειδήσεις από αυτή τη συνάντηση δεν υπάρχουν ακόμα, εκτός από το δελτίο τύπου του συνδυασμού που ακολουθεί. Θυμίζουμε ότι η ΔΕΥΑΠ αντιμετωπίζει μεγάλα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα από τις επιλογές του προέδρου κ. Στ. Φραγκούλη και του δημάρχου Πάρου κ. Χρ. Βλαχογιάννη. Τις συνέπειες «πληρώνουν» εργαζόμενοι στη δημοτική επιχείρηση που δεν έχουν πληρωθεί τον τελευταίο μήνα.

Το κείμενο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»:

«Σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου και ώρα 14.30μ.μ. αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου επισκέφθηκε τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και είχε συνάντηση με όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της παράταξης μας με αφορμή την ενημέρωση –  συζήτηση επί θεμάτων Δ.Ε.Υ.Α.Π. στο Δημοτικό Συμβούλιο   της 9ης Αυγούστου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η λεπτομερής και από πρώτο χέρι ενημέρωση, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης».