Η Νέα Δημοκρατία για την ομιλία Γ. Ραγκούση


Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την σημερινή (2/8) ομιλία Γ.Ραγκούση στην Βουλή:

«Ο κ. Ραγκούσης, με τη σημερινή εμφάνισή του στη Βουλή, ξεπέρασε το χειρότερο εαυτό του. Απέδειξε ότι σκόπιμα πυρπόλησε την τουριστική περίοδο, ακυρώνοντας το Προεδρικό Διάταγμα Ρέππα και αρνούμενος να λύσει το θέμα. Ομολόγησε παιχνίδια που παραπέμπουν σε σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις.

Αρνήθηκε, παρά τις πιέσεις ακόμη και βουλευτών του κόμματός του, να δεσμευτεί για άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί με κανόνες, όπως γίνεται σ’ ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ζημιά, που προκάλεσαν στον Τουρισμό οι ύποπτες μεθοδεύσεις του, είναι τεράστια. Και η ζημιά αυτή δεν μπορεί να συνεχίζεται. Δεν την αντέχει ούτε ο Τουρισμός, ούτε η Οικονομία
μας.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό να εγκαταλείψει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, να αναλάβει τις ευθύνες του και να αποπέμψει, σήμερα κιόλας, τον απαράδεκτο υπουργό του. Ταυτόχρονα, επαναλαμβάνουμε, για μια ακόμη φορά, την έκκληση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά προς τους ιδιοκτήτες ταξί να σταματήσουν άμεσα την απεργία τους».