Ο Χ. Κόκκινος για την επίσκεψη Παπανδρέου στην Κω

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Χ. Κόκκινος (ΝΔ) δημοσιοποίησε ανακοίνωση σχολιάζοντας την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κω το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«ΗΡΘΕ, «ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ» ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ
ΓΑΠ: Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Στην πρόσφατη πρωθυπουργική επίσκεψη στην Κω , γίναμε δέκτες ενός κακοστημένου  επικοινωνιακού σκηνικού.  Ο κος Παπανδρέου , φαίνεται ότι δεν μαθαίνει από τα λάθη του. Ήρθε να ωραιοποιήσει την μίζερη πραγματικότητα που ο ίδιος δημιούργησε, να εκφωνήσει έναν λόγο κενό περιεχομένου και συνοδευόμενος από δεκάδες αστυνομικούς και τους εναπομείναντες «κλακαδόρους» του , επιχείρησε
να αποπροσανατολίσει για μια ακόμα φορά.

Ο κος Παπανδρέου επέλεξε ξανά την ακριτική Ελλάδα για να δείξει την πολιτική του γύμνια. Διότι δεν μίλησε για την «ταμπακιέρα» και ευθύνη γι αυτό έχουν και οι τοπικοί ¨κλακαδόροι» του. Δεν απάντησε στα ερωτήματα των νησιωτών:

  • Γιατί στο νησί του Ιπποκράτη η υγεία «νοσεί»; (Υποστελεχωμένο το νοσοκομείο της Κω, δεν ξεκίνησαν ακόμα η λειτουργία του νέου νοσοκομείου, το ΚΥ Αντιμάχειας από το 2009 παραμένει χωρίς προσωπικό.)
  • Γιατί αυξάνεται η ανεργία;
  • Γιατί δεν προχωρά η ανάπτυξη;
  • Γιατί ο τουρισμός θα αποφέρει φέτος λιγότερα έσοδα;

Η ανυπαρξία του κυβερνητικού έργου και οράματος, οι ακάλυπτες πολιτικές επιταγές του ΠΑΣΟΚ και η αδυναμία του να αντιμετωπίσει τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, δημιουργούν καθημερινά αδιέξοδο. Οι νησιώτες μας και όλος ο ελληνικός λαός βιώνει καθημερινά την κυβερνητική εγκατάλειψη. Τα ΠΑΣΟΚικά επικοινωνιακά τρυκ δεν τον «παραμυθιάζουν»…»