Νέο ραντεβού στην Πάρο για τους αγανακτισμένους

 

Από τη Νάουσα στις 7.6.11

Στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους ξαναδίνουν ραντεβού οι επίμονοι αγανακτισμένοι της Πάρου για τις 12 Ιουνίου στις 20:30 το απόγευμα.
Η σελίδα τους στο facebook έχει ξεπεράσει μέσα σε μόλις 15 ημέρες τους 300 φίλους, άσχετα με την παρουσία πολλών από αυτούς στις εκδηλώσεις που είναι αντικειμενικά δύσκολη, όταν πραγματοποιούνται ραντεβού εκτός από Σάββατο ή Κυριακή. Το ρεκόρ παρουσιών θυμίζουμε ότι έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με 500 άτομα που πέρασαν από την πλατεία Μαντώς κατά την διάρκεια των 4 ωρών που κράτησε η εκδήλωση.
Την Τρίτη 7 Ιουνίου το ραντεβού των αγανακτισμένων δόθηκε στην Νάουσα, για το απόγευμα. Βρέθηκαν φίλοι και από το δεύτερο μεγαλύτερο χωριό της Πάρου και έγιναν νέες γνωριμίες και συζητήσεις.
Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή 5/6 πανελλαδικά πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στις πλατείες με κορυφαία αυτή της πλατείας Συντάγματος στην οποία καταγράφηκε παρουσία 500.000 διαμαρτυρόμενων.
Η αντίστοιχη εκδήλωση στην Πάρο συγκέντρωσε 180 άτομα, ενώ πραγματοποιήθηκε συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων για αρκετές ώρες στο πλαίσιο γενικής συνέλευσης.