Χορός και τραγούδι στη Νάουσα


Η Ημέρα Πολιτισμού φέτος γιορτάστηκε στο προαύλιο της εκκλησίας της Παναγίας στην Νάουσα, το Σάββατο 4 Ιουνίου. Ο χώρος γέμισε από παιδικές φωνές αλλά και μεγάλους που ήλθαν για να δουν τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά τους. Οι σημαντικότερες στιγμές της διοργάνωσης ήταν:

  • Τραγούδια της Κέρκυρας, από την Χορωδία Νάουσας με ζωντανή μουσική, υπό την διεύθυνση της μουσικού Φένιας Θεοφίλου. Η Χορωδία εντυπωσίασε το κοινό που την καταχειροκρότησε, παρατηρώντας

ότι γίνεται δουλειά σε βάθος όλα τα τελευταία χρόνια.

  • «Κρουαζιέρα στον κόσμο» από την Παιδική Θεατρική Ομάδα σε σκηνοθεσία Υπ. Ρούσσου. Οι μικροί ηθοποιοί απέδωσαν το κείμενο και τις χορογραφίες από διάφορες περιοχές του κόσμου αποσπώντας το  θερμό χειροκρότημα των θεατών.
  • Χοροί της Θάσου, των Δωδεκανήσων, των Κυκλάδων και της Πάρου από μικρές και μεγάλες ομάδες του Συλλόγου που συνοδεύτηκαν από ζωντανή μουσική που έπαιξαν οι Μανώλης Δελέντας,

Μαρουσώ Μενέγου, βιολί,  Παναγιώτης Μενέγος, λαούτο, Ελένη Τσουνάκη, Άννα Ρούσσου, τραγούδι.
Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση που ευχαρίστησε τον κόσμο και έδωσε παρήγορα μηνύματα για το μέλλον. Η επόμενη εκδήλωση του Συγκροτήματος «Νάουσα Πάρου» θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 9 μ.μ. στην Νάουσα με πολύ χορό και τραγούδι.