Ενθαρρυντικές οι αφίξεις για το Πάσχα στην Πάρο, υπάρχουν εισιτήρια

Η Παναγία Εκατονταπυλιανή

Συνεχίζεται με πολύ καλούς ρυθμούς η άφιξη επισκεπτών για το Πάσχα στην Πάρο. Από την προηγούμενη Παρασκευή 15/4 τα σταθερά και τα έκτακτα δρομολόγια έρχονται με πολύ κόσμο (και οχήματα) που κατεβαίνει στο νησί μας.
Και σήμερα (18/4) τα πλοία έφεραν κόσμο και αυτοκίνητα από το πρωί, ενώ το πλοίο ΔΙΑΓΟΡΑΣ που κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάρου στις 8 το απόγευμα «άδειασε» στο νησί μας.
Από τη Μεάλη Τετάρτη, εκτός τον ΔΙΑΓΟΡΑ που θα ξαναέρθει, θα πλεύσει έκτακτα και το ΙΘΑΚΗ και το ίδιο θα γίνει τις ημέρες μέχρι το Μ. Σάββατο, αφού τα τακτικά δρομολόγια είναι γεμάτα. 
Σε κάθε περίπτωση, εκείνοι που θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν έστω και την τελευταία στιγμή για τις διακοπές τους στην Πάρο είναι βέβαιο ότι θα βρουν εισιτήρια και γι’ αυτό θα πρέπει να απευθύνονται στα γραφεία ταξιδίων.
Όλα αυτά παρά του ότι ο καιρός δεν ήταν ο καλύτερος, φαινόμενο που εκτιμάται ότι θα κρατηθεί μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη, αλλά όχι σε επίπεδα που θα εμποδιστούν τα ταξίδια. Από τη Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι ο καιρός βελτιώνεται και από τη Μεγάλη Παρασκευή θα είναι πολύ καλός.