«Καμπανάκι» από το Λιμεναρχείο Πάρου

Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πάρου που πραγματοποιήθηκε εχθές 12/04 λήφθηκε απόφαση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κανόνες που θα ισχύσουν το φετινό καλοκαίρι. Σε συνέχεια αυτών των αποφάσεων που έχουν την ισχύ νόμου, από το Λιμεναρχείο Πάρου δημοσιοποιήθηκε σήμερα η ανακοίνωση που ακολουθεί:

«Σε συνέχεια της χθεσινής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, κατά την οποία – μεταξύ των άλλων – ελήφθησαν οριστικές αποφάσεις σε θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δια της παρούσης ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι σε όλες τις περιοχές ευθύνης και δικαιοδοσίας του Λ/Χ Πάρου (συμπεριλαμβανομένης και της χερσαίας ζώνης του λιμένα Αντιπάρου), θα εφαρμοσθεί απόλυτα και αυστηρά η υφιστάμενη τροχονομική σήμανση.
Στο  πλαίσιο της χρηστής διοίκησης και της προστασίας των δικαιωμάτων των διοικουμένων, η Υπηρεσία μας θα προβαίνει σε συστάσεις και υποδείξεις μέχρι και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011.
Μετά την παρέλευση της ως άνω ημερομηνίας, σε κάθε περίπτωση διαπίστωσης παράβασης, θα κινείται η διαδικασία επιβολής των σχετικών κυρώσεων στους υπαίτιους».
 Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ