ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ: Εθελοντισμός στην Αντίπαρο από τα παιδιά του Γυμνασίου

Από το Δήμο Αντιπάρου δημοσιοποιήθηκε πρωτοβουλία του Γυμνασίου του νησιού και σχετική συνεργασία για να υλοποιηθεί. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Τα παιδιά του Γυμνασίου και της Λυκειακής τάξης στο πλαίσιο του έτους εθελοντισμού που διανύουμε, ζήτησαν από το Δήμο να τους προτείνει εργασία που θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν. Προτείναμε στα παιδιά να επιμεληθούν τον καλοπισμό του πλακόστρωτου του Κάστρου και αυτά το δέχτηκαν με ενθουσιασμό.
Έτσι την Τετάρτη 06/04/2011, μετά το σχολικό πρόγραμμά τους τα παιδιά με τη βοήθεια των υπαλλήλων του Δήμου και Δημοτικών Συμβούλων έδωσαν το καλό παράδειγμα πως ¨Όλοι μαζί μπορούμε¨ Ο Δήμος διέθεσε μπογιά, πινέλα, νεράκια και σάντουιτς. Τα παιδιά διέθεσαν τον αυθορμητισμό, τον ενθουσιασμό και την χαρά για προσφορά. Και σήμερα όλοι μαζί καμαρώνουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς τους.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας».

Εξάλλου, σύμφωνα με άλλο δελτίο τύπου του Δήμου, «το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο σε συνεργασία με το Δήμο Αντιπάρου πραγματοποίησαν δενδροφύτευση σε παραλίες του νησιού την Τετάρτη 06/04/2011. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στις παραλίες με το δημοτικό λεωφορείο και το πουλμανάκι του camping και με την βοήθεια των δασκάλων τους, δημοτικών συμβούλων και υπαλλήλων του Δήμου, φύτεψαν περίπου 100 δενδρύλλια, δίνοντας σε όλους μας το μήνυμα πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το νησί μας πιο πράσινο.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά μας».