«Άσπρισμα» στην Παροικιά


Σε νέα εθελοντική πρωτοβουλία προσκαλεί τους κατοίκους της Παροικιάς η Δημοτική Κοινότητα Παροικιάς του Δήμου Πάρου. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Ο Πρόεδρος και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου συνεχίζοντας τις δράσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της εικόνας του τόπου μας, καλούν όλους τους συμπολίτες μας να φροντίσουν στη διατήρηση του κυκλαδίτικου λευκού που είναι χαρακτηριστικό του νησιού μας ασπρίζοντας το χώρο έξω από το σπίτι ή την επιχείρησή τους αναδεικνύοντας τον παραδοσιακό οικισμό ώστε να γίνει πόλος έλξης για τους επισκέπτες. Στις σημερινές συνθήκες κρίσης και απαξίωσης αποτελεί καθήκον και αναγκαιότητα η συμμετοχή και η εθελοντική προσφορά του καθενός από εμάς.
Την Κυριακή, 10 Απριλίου στις 10.00 σας καλούμε όλους να ασπρίσουμε μαζί το πλακόστρωτο της πλατείας του Αγίου Νικολάου και γύρω από το πάρκο που θα είναι το επίκεντρο του εορτασμού του Πάσχα. Γι’ αυτό λοιπόν παίρνουμε μαζί μας μπόλικη καλή διάθεση και συναντιόμαστε άλλη μια φορά  και αυτή την Κυριακή για να κάνουμε την Παροικιά ακόμα ομορφότερη!
Παράκληση τα μικρά παιδιά να συνοδεύονται από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους. Να μην ξεχάσουμε ότι μετά το τέλος των εργασιών θα ψήσουμε χταποδάκι στα κάρβουνα και θα τιμήσουμε το ντόπιο κρασί του νησιού μας, επιβραβεύοντας όλους τους συμμετέχοντες για την προσφορά τους».