Θέατρο και πεζοπορία από τον ΧΟΝ

ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ
«ΒΑΓΙΟ, ΒΑΓΙΟ, ΤΩ ΒΑΓΙΩ»

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση με τον τίτλο «Βάγιο, Βάγιο, τω Βαγιώ» ετοιμάζουν για το Σάββατο 16 Απριλίου (του Λαζάρου) τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου. Πρόκειται για ένα μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στις παλιές παραδόσεις της Μεγάλης Εβδομάδας στη Νάουσα. Θα περιλαμβάνει λαογραφική αναδρομή, θεατρικά δρώμενα, θα ακουστούν τα κάλαντα του Λαζάρου και ψαλμοί από χορωδία, ηχογραφήσεις παλαιότερων ιερέων και ιεροψαλτών και θα γίνει προβολη παλιών φωτογραφιών. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Νικόλαος Γαβαλάς, έφορος λαογραφίας του ΧΟΝ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΑΜΕΣ «ΝΗΡΕΑΣ», στις 20.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΤΜΗΜΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ ΧΟΝ – ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Το Τμήμα Πεζοπορίας του ΧΟΝ ενημερώνει ότι το Σάββατο 9/4 θα πραγματοποιήσει πεζοπορία στη διαδρομή Άσπρο Χωριό (σημείο συνάντησης: Honda – Τριαντάφυλλος) – Άγιοι Θεόδωροι – Αγκαιριά (Δημοτικό Σχολείο). Τα μέλη θα συναντηθούν στις 14.00 και πρέπει να έχουν προνοήσει να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στην αφετηρία και στο τέρμα της διαδρομής. Η διάρκεια της πεζοπορίας είναι περίπου 3 ώρες.

  • Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6938 799341.