Ανακοινώσεις ΝΔ Πάρου – Αντιπάρου για εκδήλωση και Κέντρο Υγείας


Ανακοινώσεις για την ετήσια εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ και τις θέσεις για τις κινητοποιήσεις των νησιών για τα προβλήματα Πάρου – Αντιπάρου δημοσιοποίησε σήμερα (28/3) η Νέα Δημοκρατία Πάρου – Αντιπάρου. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

Η ετήσια εκδήλωση της ΝΔ Πάρου – Αντιπάρου
Η τοπική οργάνωση ΝΔ Πάρου Αντιπάρου οργανώνει και σας προσκαλεί στην χοροεσπερίδα το Σάββατο 2 Απριλίου 2011, ώρα 20:30 στο κέντρο “ Σκανδάλης “ στην Αλυκή, όπου θα βραβευθούν παλαιοί πρόεδροι της οργάνωσης.


Στην εκδήλωση θα είναι κοντά μας βουλευτές της παράταξης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο περιφερειάρχης και τομεάρχης του οργανωτικού, πολιτευτές Κυκλάδων, περιφερειακοί σύμβουλοι και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι. Όλοι μαζί να ξεκινήσουμε μια νέα πορεία με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και της πατρίδας. Σας περιμένουμε όλους. Είσοδος 15 € με φαγητό – χορό – λαχειοφόρο.

 Η Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας για το Κέντρο Υγείας Πάρου
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Πολλοί κάναμε το χρέος μας και βρεθήκαμε στη συγκέντρωση για το Κ.Υ. ΠΑΡΟΥ όχι ως πολιτικοί, αλλά ως Παριανοί. Τι πραγματικά θέλουμε; Το αυτονόητο!!! Υγεία για όλους, για τα παιδιά μας, για τους επισκέπτες της Πάρου. Μας λένε «Πράσινο νησί» λόγω του Υπουργού εσωτερικών Γιάννη  Ραγκούση,  η οικογένεια του και οι φίλοι του συνεχίζουν να ζουν εδώ στην Πάρο, όσο και του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου που έχει επιλέξει το νησί μας και το επισκέπτεται συχνά.
Πήγε επιτροπή ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΤΟΛΑΤΗ , ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΚΟΝΙΔΑ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑ Η ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της Πάρου για να επισκεφτεί τον Υπουργό Υγείας κύριο Λομβέρδο  και να του καταθέσει το ψήφισμα της προηγούμενης συγκέντρωσης, αλλά ο υπουργός ήταν απασχολημένος, έδινε συνέντευξη σε δημοσιογράφο από εφημερίδα της Πάρου λέγοντας ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές, αλλά δυστυχώς την επιτροπή τη υποδέχτηκε η Διευθύντρια!!! Αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο!!! «Θα έρθω στην Πάρο το Μάϊο» !!! Είπε στη δημοσιογράφο, εάν θα είναι υπουργός, μετά τον ανασχηματισμό θα έλεγα εγώ!!! Γι αυτό δεν γίνεται τίποτα. (Συνάντηση 15΄με την επιτροπή θα είχε τελειώσει το θέμα, αλλά πάμε για Μάιο).
Πιστεύω έχουμε δύο επιλογές:

  1. Ενισχυμένη η επιτροπή με υπουργούς, υφυπουργούς, βουλευτές του νομού Κυκλάδων, περιφερειακούς συμβούλους  και πολιτικές οργανώσεις, συνάντηση με τον πρωθυπουργό και ας αφήσουμε τον υπουργό υγείας να ασχολείται με τα σοβαρά θέματα του υπουργείου του!!!!
  2. Η συντονιστική επιτροπή να αποφασίσει ότι μέτρο κρίνει κατάλληλο. Εμείς θέλουμε η κυβέρνηση να καταλάβει ότι η Πάρος που δίνει εκατομμύρια με τον τουρισμό της στο κράτος, δεν γίνεται για λίγους γιατρούς ειδικοτήτων και 5άτομα στο ΕΚΑΒ να πεθαίνει αβοήθητη το 2011.

    Πρόεδρος τοπικής Νέας Δημοκρατίας
    Πάρου Αντιπάρου
    Κ.  Ροδίτης