Η παράταξη «Πάρος ΑΞΙΑ» καλεί στην συγκέντρωση για το Κέντρο Υγείας

Η παράταξη «Πάρος ΑΞΙΑ», η επικεφαλής Γρηγορία Πρωτολάτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι που την απαρτίζουν με ανακοίνωσή τους καλούν τις Παριανές, Παριανούς και τον λαό της Αντιπάρου στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται αύριο (27/3) στις 12:00 μπροστά στο Κέντρο Υγείας. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Βιώνουμε καθημερινά την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας  μας στα νησιά μας, την Πάρο και την Αντίπαρο. Παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες μας για τα οξύτατα προβλήματα παροχής πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης που αντιμετωπίζουμε, αυτά όχι μόνο δεν επιλύονται, αλλά διαιωνίζονται και επιδεινώνονται με αποτέλεσμα να έχουμε οδηγηθεί σε αδιέξοδο.
Δεν ζητάμε τίποτε άλλο από τα αυτονόητα.
Ζητούμε από την Πολιτεία να συμμεριστεί την αγωνίας μας προκειμένου να έχουμε τα στοιχειώδη.
Και για μας στοιχειώδη είναι :
α) Πλήρης στελέχωση του Κέντρου Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων  με γιατρούς ειδικοτήτων, αγροτικούς και με νοσηλευτικό προσωπικό.
β)Πλήρης στελέχωση του Παραρτήματος ΕΚΑΒ ώστε να μην παραμένει το νησί χωρίς ασθενοφόρο τις μισές μέρες του μήνα.
γ)Διακομιδές ασθενών με σεβασμό στον άνθρωπο και το δικαίωμα του για αξιοπρεπή μεταφορά και νοσηλεία στα δημόσια  Νοσοκομεία .
δ) Κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ για την συνταγογράφιση.
Η Παράταξή μας ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ  καλεί όλους τους Παριανούς και Αντιπαριώτες στην προγραμματισμένη από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου διαμαρτυρία μας την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 ώρα 12μμ μπροστά στο Κέντρο Υγείας .
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ   ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥ
ΟΧΙ  ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ»