Μήνυμα για την κινητοποίηση στην Πάρο

Ο συνδυασμός του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου «Πολίτες Κόντρα στον Καιρό» με ανακοίνωση του χαρετίζει τον αγώνα του Παριανού και Αντιπαριανού λαού για την ικανοποίηση βασικών αιτημάτων στον τομέα υγείας. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Συμπαραστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα σας για στήριξη – αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας της Πάρου, που βρίσκεται υπό κατάρρευση, όπως και όλες οι υπηρεσίες του δημόσιου συτήματος υγείας στα νησιά μας. Οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί έρχονται και παρέρχονται και όμως η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Χορτάσαμε λόγια και υποσχέσεις. Είναι φανερό ότι αυτές οι πολιτικές με αιχμή το μνημόνιο οδηγούν σταδιακά στην απαξίωση και τελικά στη διάλυση της δημόσιας υγείας.
Γι’ αυτό σε μας, απομένει μόνο ένας δρόμος: ενότητα και αγώνας για να σταματήσει και να ανατραπεί αυτή η πολιτική. Στην Πάρο, στην Αντίπαρο, σε όλο το Νότιο Αιγαίο, σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα, όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε: Φτάνει πιά! Οι ζωές μας δεν είναι πειραματόζωα. Φτάνει πια! Οι νησιώτες δεν μπορεί να είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτες.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για τους “ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ”
Νίκος Συρμαλένιος
Παύλος Χρυσαφίδης
Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ν. Αιγαίου