Ο Φ. Χατζημιχάλης στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τα χρήματα


Με δελτίο τύπου το γραφείοτου κ. Φ. Χατζημιχάλη ενημέρωσε για συνάντηση στο υπουργείο ανάπτυξης με θέμα την πορεία υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης & Νήσων Αιγαίου. Σημειώνουμε ότι το δελτίο τύπου δεν ενημερώνει για το τι ακριβώς συζητήθηκε και ποιό ήταν το πρόβλημα που οδήγησε τον Φ. Χατζημιχάλη να επισκευθεί το υπουργείο. Ασφαλώς, δεν πήγε επειδή η ροή εξέλιξης του προγράμματος για τα έργα που αφορούν και την περιοχή μας προχωρά κανονικά. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Την Τρίτη 22/3/2011 στο Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ.κ. Φώτη Χατζημιχάλη με τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Υφυπουργό κ. Παναγιώτη Ρήγα, στην οποία παρευρέθηκαν και οι Προϊστάμενοι των Ενδιάμεσων Διαχειριστικών Αρχών Νοτίου & Βορείου Αιγαίου.
Στη συνάντηση εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης & Νήσων Αιγαίου σε ό,τι αφορά στις Περιφέρειες Νοτίου & Βορείου Αιγαίου , τις αδυναμίες και τα προβλήματα που εντοπίζονται και τις άμεσες δράσεις για την επιτάχυνσή του. Ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε : Η συνάντηση με τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη ήταν ιδιαίτερα σημαντική διότι δόθηκε η δυνατότητα παρουσίασης του προγράμματος και των προβλημάτων του και υπήρξε θετική ανταπόκριση από τον Υπουργό για τη στήριξή τους».