Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση Π. Ρήγα

Απάντηση στην ανακοίνωση Ρήγα που δημοσιοποίηθηκε νωρίτερα σήμερα, δημοσιοποίησε η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Σύρου – Μυκόνου. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Ο Π.Ρήγας ως νέος Κολόμβος “ανακαλύπτει” και αυτός με τη σειρά του τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο άρτι προκύψας λαλίστατος υφυπουργός κ. Ρήγας, αφού επί τρεις μέρες σιώπησε για τα όσα απαράδεκτα έγιναν στη Σύρο με την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ και τη γενικευμένη χρήση ληγμένων χημικών εναντίον των φοιτητών, των μαθητών και του λαού της Ερμούπολης, πήρε τη σκυτάλη από Πεταλωτή, Πάγκαλο και λοιπούς κυβερνητικούς και, αντί να αναζητήσει την αιτία της γενικευμένης αγανάκτησης και διαμαρτυρίας του λαού στις αποτυχημένες και χρεοκοπημένες πολιτικές της κυβέρνησης του, ανακάλυψε και αυτός με τη σειρά του “τους υποκινητές, πρωταγωνιστές και πολιτικούς αβανταδόρους” στο ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθήσουμε σ’ αυτό τον απίστευτο πολιτικό κατήφορο ούτε τον κ. Ρήγα, ούτε κανέναν άλλον κομματικό ή κυβερνητικό παράγοντα, που πίσω από την αντίθεση και τις κινητοποιήσεις κατά της κατάπτυστης κυβερνητικής πολιτικής, ανακαλύπτουν μεταφερόμενους από την Αθήνα κουκουλοφόρους, μπαχαλάκηδες και ό,τι άλλο μπορεί να επιστρατεύσει η αποδεδειγμένα πια αρρωστημένη φαντασία τους. Ο λαός γνωρίζει, κρίνει, παρακολουθεί, αντιδρά και σύντομα θα στείλει τον κ. Ρήγα και τους όμοιους του στη θέση που τους ταιριάζει».