Έχασαν οι άνδρες του Μαρπησσαϊκού, έχασαν και οι γυναίκεςΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ

ΑΝΔΡΙΚΟ
Με άνεση η ομάδα της Νάξου  ΑΠΑΣ Φανάρια κέρδισε για το πρωτάθλημα ανδρών τον Μαρπησσαικό στη Νάξο  με σκορ 100-48. Πολύ καλύτερη η ομάδα της Νάξου πίεσε από το πρώτο δεκάλεπτο και πήρε το προβάδισμα από νωρίς. Οι Παριανοί με επτά εφήβους προσπάθησε και έπαιξε όσο μπορούσε μιας και η διαφορά ύψους και δύναμης ήταν τεράστια. Από τους νικητές ξεχώρισαν οι αδελφοί Χάροι(Νίκος & Γιώργος), Μαυρομμάτης, Κώτσος και Μανδηλαράς. Από το Μαρπησσαικό καλοί οι Λανδρίτσης, Δαβερώνας, Κορτιάνος και Καραγκούνης.
Δεκάλεπτα :33-6/14-13/32-09/21-20
 ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός : (Μουρογιάννης) Δαβερώνας 16, Μαύρης, Κουνής 2, Λανδρίτσης 8, Χερουβείμ 3, Κορτιάνος 7, Αλιφιέρης 2, Καραγκούνης 4, Σκιαδάς 2, Σελιμάι 2, Πετρόπουλος 2.
ΑΠΑΣ Φανάρια : Μανδηλαράς 16, Χάρος Ν. 27, Χάρος Γ. 13, Χουζούρης 3, Κώτσος 12, Τόλης 8, Βαλέττας 4, Παπακωνσταντής, Κορρές, Μαυρομμάτης 13, Ματσούκας 4, Ανευλαβής.

 ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ
Τη Κυριακή 13/3, η γυναικεία ομάδα του Μαρπησσαικού, ταξίδεψε στη Σύρο, για να αγωνιστεί με την Ερμουπόλη και ηττήθηκε με σκορ 64-42. Η ομάδα της Ερμούπολης ήταν σαφώς καλύτερη και επάξια πήρε τη νίκη. Με πίεση από το πρώτο δεκάλεπτο σε όλο το γήπεδο και καλές επιλογές στην επίθεση, φάνηκε ότι έχει δουλέψει σαν ομάδα και θα έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο. Από την ομάδα της Ερμούπολης ξεχώρισαν οι Μανθοπούλου, Γαλανού, Μακρυνιώτη και Γεωργαλά. Ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός για άλλη μια φορά το πάλεψε αλλά φάνηκε ότι του έλλειπαν προπονήσεις, η ομάδα κατάφερε να κάνει μόνο δύο,σε διάστημα δυο εβδομάδων, λόγω καιρικών συνθηκών..!! Με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και στην συνεργασία των παιχτριών μέσα στο γήπεδο. Κατά διαστήματα όμως έπαιξε καλό μπάσκετ και έδειξε ότι μπορεί για κάτι καλύτερο,αλλά με προϋποθέσεις. Ανάλογα των συνθηκών πολύ καλές οι Θεοδωράκη, Βλάχου, Αντιπαριώτη και Κεφάλα.
Δεκάλεπτα : 20-8/23-16/12-04/09-14
Μαρπησσαικός : Ανουσάκη, Κεφάλα 4, Κοτσάλη 2, Καπούτσου 1, Μπαλόγλου 2, Θεοδοράκη 11, Αντιπαριώτη 8, Περαντινού 3, Βλάχου 11.
Ερμούπολη: Γεωργαλά 8, Ντουρλάρη, Ρηγούτσου Μ., Νομικού 11, Ρηγούτσου Α. , Μανθοπούλου 16, Βλάμη 4, Βουρδουγιάννη, Βοίκου, Σαλονίκη 1, Γαλανού 12, Μακρυνιώτη 12.