Νέο Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών SeaSmiles από την Attica Group

 

 Με ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, η ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica Group (που έχει τα καράβια SUPERFAST FERRIES και Blue Star Ferries) ενημερώνει τους επιβάτες ότι δημιουργεί ένα νέο σύστημα παροχών για τους εκείνους που ταξιδεύουν με τα καράβια της εταιρείας. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

Το νέο Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών SeaSmiles εγκαινίασε χθες, 1η Μαρτίου 2011, η Attica Group. Πρόκειται για ένα ενιαίο πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών για τους επιβάτες του Ομίλου Attica, που ταξιδεύουν με τη SUPERFAST FERRIES και την Blue Star Ferries, στην Αδριατική θάλασσα, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα μέλη του, μέσω της κάρτας μέλους SeaSmiles. Οι επιβάτες μπορούν εύκολα να αποκτήσουν την κάρτα μέλους, συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκεται στη Reception των πλοίων του Ομίλου, κερδίζοντας αυτόματα 100 πόντους επιβράβευσης εγγραφής νέου μέλους. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση on-line σε σχετική ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί και να κερδίσουν 100 extra πόντους επιβράβευσης ηλεκτρονικής εγγραφής. Μετά την εγγραφή τους, τα μέλη συγκεντρώνουν πόντους με αναλογία 1€ = 1 πόντος.