Απεργία

Σήμερα Τετάρτη 23/02 πραγματοποιείται πανελλαδική, γενική απεργία που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στην οποία όμως συμμετέχουν πολλοί άλλοι φορείς, μεταξύ άλλων με πολύ δυναμικό τρόπο και η ΕΣΕΕ δηλαδή το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο το κλάδου του εμπορίου.
Στην απεργία συμμετέχουν και τα σωματεία της ναυτιλίας και έτσι δεν θα υπάρχουν δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά για την Πάρο. Ωστόσο, το απογευματινό πλοίο που απέπλευσε από τον Πειραιά για Πάρο και τα νησιά των Κυκλάδων στις 22/02, θα περάσει κανονικά στις 10:30 της 23/02 για τον Πειραιά. Επίσης, δεν θα εκτελεστούν οι προγραμματισμένες πτήσεις αεροπλάνων προς και από το νησί μας.
Όμως, στην απεργία συμμετέχουν φορείς και επαγγελματίες του νησιού μας οι οποίοι μάλιστα θα συγκεντρωθούν στις 11:30 στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους με σκοπό την διαμαρτυρία.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία Blue Star πρόκειται να εκτελέσει δρομολόγιο προς τα νησιά μας, δηλαδή το απογευματινό της 23/02 που δεν θα γίνει λόγω της απεργίας, στις 12 το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη 24/02. Θα ακολουθήσει όμως επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία και τους κατά τόπους κεντρικούς πράκτορες.