Προετοιμασίες για την τουριστική σεζόν στην Αντίπαρο


Δύο ανακοινώσεις που σχετίζονται δημοσιοποίησε σήμερα (14/02/11) ο Δήμος Αντιπάρου που αφορούν την προετοιμασία του πάρκινγκ της Ψαραλυκής, αλλά και του χώρου για τις εργασίες συντήρησης των μικρών αλιευτικών σκαφών του νησιού. Ακολουθούν τα κείμενα: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος παρακαλεί για την απομάκρυνση όλων των σκαφών και των παλαιών αυτοκινήτων από το πάρκινγκ που βρίσκεται στην Ψαραλυκή το συντομότερο δυνατόν και πριν την παρέλευση 20 ημερών, προκειμένου ο χώρος να καθαριστεί και να προετοιμαστεί για την τουριστική σεζόν.

  • Μετά την παρέλευση 20 ημερών θα κοπούν πρόστιμα. Τα σκάφη που βρίσκονται εκεί θα μεταφερθούν στον νέο χώρο που ετοιμάζει ο Δήμος στην θέση Γαλανταριά.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος, στα πλαίσια της συνεργασίας του με τους συλλόγους του νησιού, ενημερώνει τον σύλλογο των ψαράδων Αντιπάρου ότι εντός 15 ημερών θα έχει διαμορφώσει και προετοιμάσει την παροχή χώρου για τις εργασίες μικρών σκαφών, με παροχή ρεύματος και νερού στη θέση Γαλανταριά κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας και όλους τους ψαράδες του νησιού.
Υ.Γ. Ο ίδιος χώρος διατίθεται και για τα σκάφη αναψυχής.

Εκ του Δήμου Αντιπάρου