Ο ΧΟΝ συνεχίζει το «Αγαπημένο μου ημερολόγιο»

Ο ΧΟΝ ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη του ότι η παράσταση της Θεατρικής Παιδικής Συντροφιάς Νάουσας «Αγαπημένο μου ημερολόγιο» (κείμενα & σκηνοθεσία: Παναγιώτης Σπύρου), μετά την εντυπωσιακή προσέλευση του προηγούμενου σαββατοκύριακου, θα επαναληφθεί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στην αίθουσα του ΑΜΕΣ ΝΗΡEΑΣ στη Νάουσα, στις 19.30.

 

 
Παρατίθενται χαρακτηριστικά σχόλια που έγραψαν θεατές του έργου στη σελίδα της παράστασης στο Facebook:

  • Συγχαρητήρια στο δάσκαλο Παναγιώτη για το δύσκολο εγχείρημά του. Το πιο σπουδαίο μάθημα το παρέδωσες μ’αυτή την παράσταση Παναγιώτη! Μάθημα για τα μικρά παιδιά μα και για εμάς… Μπράβο σε σένα και στα άτομα που σ’όλο αυτό στάθηκαν δίπλα σου.

Το έργο είναι κατα τη γνώμη μου καταπληκτικό,δωσμένο υπέροχα απλά και ξεκάθαρα ώστε να ανταποκριθούν εύκολα σ’αυτό παιδιά του δημοτικού. Ωστόσο, πολλά από τα ευρήματα της παράστασης συνθέτουν ένα θέατρο παιδικό μεν, σύγχρονο και καθόλου γραφικό δε.Τέλος, ένα ακόμα μπράβο κι ένα ευχαριστώ για τη μια ώρα και κάτι συγκίνησης και προβληματισμού που μας προσφέρατε…
Αναμένουμε περισότερα…

Μιά παράσταση εναντίον του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, απο παιδιά που παίξανε σαν μεγάλοι, απευθυνόμενοι κυρίως σε μεγάλους που γίνανε για λιγο παιδιά.

  • Tο κοινό συναρπάζεται από τη μαγεία της παράστασης……..δεν περιγράφεται αλλιώς!
  • Μπράβο Παναγιώτη…..Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα σου…Ραντεβού το άλλο Σάββατο.
  • πολύ ωραίο, πολύ συγκινητικό και ένα πολύ γερό ταρακούνημα για όλους μας…. Ευχαριστούμε
  • It was brilliant! Bravo P and all the kids.
  • Παναγιώτη μου, η προσφορά σου είναι ανεκτίμητη!!! Ειδικά όμως σαν μητέρα, σε ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, για τη βοήθειά σου στο μεγάλωμα και την εκπαίδευση της κόρης μου. Είσαι Δάσκαλος!!!!
  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ….ΜΑΣ ΣΥΓΚIΝHΣΑΤΕ ΕΧΘΕΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!