Α.Ο.ΜΥΚΟΝΟΥ – ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ 54-61ΑΝΔΡΙΚΟ

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Μάρπησσας στο κλειστό γυμναστήριο της Σύρου επί ου τυπικά γηπεδούχου Α.Ο.Μυκόνου με σκορ 54-61 το Σάββατο 15/1/2011.
Σε ένα παιχνίδι με ένταση και πολλά φάουλ οι παριανοί πήραν το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο 13-14.Στο δεύτερο δεκάλεπτο και ενώ είχαν προηγηθεί με 10 πόντους διαφορά το ημίχρονο έκλεισε 28-33.Στο τρίτο δεκάλεπτο αποβλήθηκε με 5 φάουλ ο ψηλός της ομάδας Δαβερώνας και η Μύκονος πλησίασε απειλητικά 42-44 θέλοντας να πάρει το παιχνίδι.

 

 

 

Εκεί όμως μίλησαν οι Γαβαλάς,Πάραμ,Λανδρίτσης,Χριστόφορος και Τριτσιμπίδας που με την εμπειρία τους δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο να ελπίζει και το ¨ταμπλο¨ έγραψε 54-61.
Αγωνίστηκαν : (Μουρογιάννης Β.) Αλιφιέρης 3(1),Λανδρίτσης 9,Τριτσιμπίδας 4,Μαύρης 2,Χριστόφορος 11,Πάραμ 10,Κορτιάνος,Δαβερώνας 8,Χερουβείμ 7,Γιαννούλης,Γαβαλάς 7.
Μουρογιάννης Βαγγέλης:«είμαστε χαρούμενοι από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού αλλά σε ένα παιχνίδι  με (56) φάουλ δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και αυτό που κρατάμε είναι η θέληση και το πάθος των παικτών να ¨καθαριζουν¨ τέτοιας παιχνίδια με την εμπειρία τους».
Ο προγραμματισμένος επαναληπτικός που θα γινόταν την επόμενη ημέρα, Κυριακή 16/1 με γηπεδούχο στο ίδιο γήπεδο τη Μάρπησσα αναβλήθηκε διότι η ΕΜΥ ανακοίνωσε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και προκείμενου και οι δυο ομάδες να αποκλειστούν στη Σύρο αναχώρησαν εσπευσμένα με τα πρωινά πλοία.