ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΝ – «ΣΚΟΠΑ»Με τον καιρό σύμμαχο να στήνει ένα πολύ χειμωνιάτικο σκηνικό ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος» παρουσίασαν τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ΑΜΕΣ «Νηρέας», στη Νάουσα. 125 παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού, μέλη των δύο συλλόγων, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παίζοντας και χορεύοντας με πολύ κέφι στο μοντέρνο χορόδραμα «11, Longing For You» που ετοίμασαν οι Νικολέττα Μπουζώνα & Παναγιώτης Σπύρου (κείμενα, σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια και χορογραφίες). Θέμα του έργου η συνάντηση τριών φίλων την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2011, κατά την οποία ανταλλάσσουν σκέψεις, αναμνήσεις και συναισθήματα, και μοιράζονται τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες τους για τη χρονιά που φτάνει. Τα σκηνικά ετοίμασαν οι Ελένη Μουστακίδη, Χρήστος Νιάνιος και Κατερίνα Φραντζή, τους φωτισμούς επιμελήθηκε ο Μάκης Λακταρίδης, τον ήχο η Βούλα Κρητικού και ο Αντώνης Βουρεξάκης ήταν στην τεχνολογική υποστήριξη.
Οι δύο σύλλογοι με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης και τους γονείς των παιδιών για την ενεργή συμπαράσταση. Επίσης, για τη βοήθειά τους, την Ευαγγελία Μπαρμπαρήγου, τους Κωνσταντίνο και Στάθη Ρούσσο, καθώς και το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Νάουσας.

«ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ»

Ο όμιλός υποδέχεται το 2011 με την παράσταση της Θεατρικής Παιδικής Συντροφιάς «Αγαπημένο μου ημερολόγιο». Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα τους ΑΜΕΣ «ΝΗΡΕΑΣ» στις 21 & 22 Ιανουαρίου, στις 7.30 μ.μ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 και 3 ευρώ (παιδικό). Στις παραστάσεις θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας μας.