Το νέο πλοίο της Blue Star (Delos) στην γραμμή της Πάρου από τον Ιούνιο

(ΠΡΟΣΟΧΗ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ)

Η BLUE STAR FERRIES ανακοίνωσε ότι η κατασκευή του νεότευκτου BLUE STAR DELOS αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ΜΑΪΟ του 2011 και το πλοίο θα δρομολογηθεί στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑ–ΠΑΡΟΥ–ΝΑΞΟΥ–ΙΟΥ–ΘΗΡΑΣ.
Από τον ΙΟΥΝΙΟ του 2011 τo BLUE STAR ITHAKI θα δρομολογηθεί στη γραμμή ΡΑΦΗΝΑΣ–ΑΝΔΡΟΥ–ΤΗΝΟΥ–ΜΥΚΟΝΟΥ. Η δρομολόγηση του BLUE STAR ITHAKI θα αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση της γραμμής, αφού το πλοίο έχει τη δυνατότητα καθημερινής εκτέλεσης περισσότερων του ενός δρομολογίων, ενώ ο χρόνος ταξιδιού συντομεύεται σημαντικά. Συγκεκριμένα η διάρκεια ταξιδιού από ΡΑΦΗΝΑ θα είναι:
ΓΙΑ ΑΝΔΡΟ 1 ώρα και 35’
ΓΙΑ ΤΗΝΟ 3 ώρες
ΓΙΑ ΜΥΚΟΝΟ 3 ώρες και 45΄
Ταυτόχρονα η BLUE STAR FERRIES θα συνεχίσει τα δρομολόγιά της στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ–ΣΥΡΟΣ–ΤΗΝΟΣ–ΜΥΚΟΝΟΣ με το πλοίο BLUE STAR NAXOS.
Υπενθυμίζεται ότι το επενδυτικό πρόγραμμα της Εταιρείας περιλαμβάνει την κατασκευή και δεύτερου πλοίου, του BLUE STAR PATMOS, το οποίο θα δρομολογηθεί το 2012 σε γραμμές της Ακτοπλοΐας. Το πλοίο ήδη ναυπηγείται στα ναυπηγεία DAEWOO της Ν. Κορέας και η κατασκευή του θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2012. Ο ως άνω επανασχεδιασμός των δρομολογίων ενισχύει σημαντικά τη θέση του Ομίλου ATTICA στις Ακτοπλοϊκές γραμμές, προσφέροντας ταυτόχρονα αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους επιβάτες της ακτοπλοΐας και στις τοπικές κοινωνίες των νησιών μας.