Τέλος για τους δικηγόρους, τώρα η σειρά των δικαστών

 

Έκλεισαν και τυπικά σήμερα οι φάκελοι των δύο πλευρών για την υπόθεση των αμφισβητούμενων εκλογικών αποτελεσμάτων στην Πάρο, με την υποβολή των συμπληρωματικών προτάσεων – υπομνημάτων στο Πρωτοδικείο. Από σήμερα το μεσημέρι και τυπικά, το τελικό αποτέλεσμα για τον Δήμο Πάρου βρίσκεται στα χέρια των δικαστών του Πρωτοδικείου Σύρου οι οποίοι έχουν χρεωθεί την υπόθεση για να βγάλουν απόφαση.
Εντωμεταξύ, κοπιώδη επικοινωνιακή προσπάθεια καταβάλλεται τις τελευταίες ημέρες από την πλευρά του κ. Βλαχογιάννη να διοχετευτεί πριν την κρίση των δικαστών η εντύπωση ότι η πλευρά του έχει καταθέσει στην δικογραφία αντίστοιχα στοιχεία με την πλευρά Πρωτολάτη.
Κανείς εκτός από τους δικηγόρους των δύο πλευρών δεν γνώριζε πριν από την Παρασκευή με λεπτομέρειες τα στοιχεία της άλλης πλευράς. Συνεπώς, ό,τι γράφτηκε και ό,τι ειπώθηκε περί του περιεχομένου των προσφυγών μέχρι σήμερα, δεν είναι τίποτε άλλο από κατασκευασμένη φημολογία, αφού οι εφημερίδες που κυκλοφόρησαν είχαν κλείσει την ύλη τους από την Πέμπτη, πριν το δικαστήριο που έγινε την Παρασκευή 17/12.
Ωστόσο, αν η πλευρά Βλαχογιάννη κατάθεσε στοιχεία που αφορούν την παράταξη της κ. Πρωτολάτη, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα βρήκε πολύ ευκολότερα από εκείνα που έχει καταθέσει εκείνη.