Νέα ήττα για ανδρικό στο μπάσκετ

Ήττα με σκορ 39-73  γνώρισε το ανδρικό τμήμα του Μαρπησσαϊκού στο κλειστό γυμναστήριο της Σύρου την Κυριακή 19/12 από τον Άρη Σύρου. Η ομάδα της Μάρπησσας χωρίς προπόνηση όλη την εβδομάδα που μας πέρασε (λόγω βροχών) φάνηκε ασύνδετη μέσα στο παρκέ, χωρίς πάθος και «τσαμπουκά». Αυτά στα δύο πρώτα δεκάλεπτα επηρέασαν την ομάδα και τους παίχτες που φαίνονταν ότι θα χάσουν με κατεβασμένα χερια. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως μπήκαν με ενθουσιασμό και δύναμη για να σώσουν ότι μπορούσαν. Έτσι απόδωσαν καλό μπάσκετ και προηγήθηκαν μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο με 18-7. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό αφού η ομάδα της Σύρου είχε μια διαφορά 38 πόντων στο ημίχρονο.

Μουρογιάννης Βαγγέλης : «η έλλειψη προπονήσεων όλη τη εβδομάδα δεν μας άφησε περιθώρια να δουλέψουμε σε αυτά που η ομάδα πονάει μιας και είναι πολύ δύσκολο για εμάς αφού είμαστε μια νεανική ομάδα χωρίς πείρα και εμπειρία από αγώνες. Αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, αφού οι διακυμάνσεις στην απόδοση είναι τεράστιες από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο. Ελπίζουμε φέτος να έχουμε μια πορεία την οποία θα χαράξουν οι νέοι αθλητές μας που  πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα εφήβων και παίδων».
Δεκάλεπτα : 6-17/5-32/18-7/10-17
Μαρπησσαικός: (Μουρογιάννης) Αλιφιέρης, Χερουβείμ 7, Σκιαδάς, Μαύρης, Χριστόφορος 9(2), Λανδρίτσης 6, Γαβαλάς, Γκράντ 2, Δαβερώνας 13, Κορτιάνος 2, Καραγκούνης, Κόττης.