ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | updated 28|03|17


ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ | 28.03.17

Πρόσκληση για έκθεση BIT

Ο Δήμος Πάρου μέσω της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης θα συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Μιλάνο – BIT 2-4 Απριλίου 2017.

Ο Δήμος Πάρου καλεί τους εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων του τουρισμού αλλά και τους επαγγελματίες να πλαισιώσουν, εάν το επιθυμούν, την αποστολή του Δήμου ώστε να επωφεληθούν από την προβολή τους στην παραπάνω έκθεση.

Τηλ.: 2284360154, Fax: 2284022078, email: touristoffice@paros.gr

———————————————————————————————————————————-

•  ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΕΝ ΠΛΩ» | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 28.03.17

Νέο Δ.Σ 

Ανακοίνωση δημοσιοποίησε το νέο προεδρείο του συλλόγου “Αντίπαρος Εν πλω” προκειμένου να ενημερώσει για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα είναι υπεύθυνο για την επόμενη διετία. Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«Ενόψει των εκλογών του συλλόγου μας, την Κυριακή 26/03/15, 7 μέλη υπέβαλαν υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους στο διοικητικό συμβούλιο της επόμενης διετίας. Οι υποψήφιοι ήταν οι εξής:
Αποκότου Κατερίνα, Ευσταθιανός Παναγιώτης, Κοντούλη Τατιάνα, Κυριακοπούλου Βίκυ, Μουρατιάν Μπέλλα, Παντελάκης Γιάννης, Φαρούπος Νεκτάριος.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι θέσεις του διοικητικού συμβουλίου ήταν 7, όσοι και οι υποψήφιοι, δεν χρειάστηκε να διεξαχθεί η ψηφοφορία. Κατόπιν ψηφοφορίας το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι:

Πρόεδρος: Ευσταθιανός Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος: Μουρατιάν Μπέλλα
Γραμματέας: Αποκότου Κατερίνα
Βοηθός Γραμματέα: Κοντούλη Τατιάνα
Ταμίας: Φαρούπος Νεκτάριος
Βοηθός Ταμία: Παντελάκης Γιάννης
Υπεύθυνη Δημόσιων Σχέσεων : Κυριακοπούλου Βίκυ

Τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής είναι οι: Δανιηλίδης Γιώργος, Καστανιάς Δημήτρης, Τσιμπίδης Σπύρος
Η θητεία θα λήξει την 25η Μαρτίου 2019″.

Ο πρόεδρος
Ευσταθιανός Παναγιώτης

Ο γραμματέας
Παντελάκης Γιάννης

———————————————————————-

• ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΡΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 24.03.17

ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ

«Δεν πρέπει να υποκύψουμε στη πολιτική που εμπορευματοποιεί το κοινωνικό αγαθό της ενέργειας, που ξεπουλάει τις ενεργειακές πηγές στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, την εύκολη κερδοφορία τους και προμηνύει την καταστροφή των νησιών μας. Πρέπει να υπερασπίσουμε τον τόπο μας, το περιβάλλον, τη προίκα των παιδιών μας και την επιβίωση μας, τα δικά μας συμφέροντα με κάθε μέσο και κάθε τρόπο.

Δεν ξεχνάμε ποιοί είναι αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους σε τούτο το έγκλημα. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και ποιοί μπορούν τώρα να τις πάρουν πίσω. Ας αφήσουν λοιπόν τα λόγια τα παχιά και:

– Nα ανακαλέσουν τις άδειες εγκατάστασης των αιολικών πάρκων στα νησιά μας.
– Να ικανοποιήσουν τις ενεργειακές ανάγκες των νησιών, διασφαλίζοντας φθηνό και επαρκές ρεύμα για τα λαϊκά στρώματα και τις μικρές επιχειρήσεις, με ελαχιστοποίηση των επιδράσεων στο περιβάλλον, ενεργειακή ασφάλεια με μόνιμο προσωπικό με σύγχρονα δικαιώματα.

Όχι στην πολιτική απελευθέρωσης της ενέργειας που θυσιάζει τα λαϊκά δικαιώματα προς όφελος της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων.

———————————————————————————————————————————-

• ΔΕΥΑΠ ΠΑΡΟΥ | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ | 21.03.17

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου (Δ.Ε.Υ.Α.Π.) , με βάση την υπ’ αριθμ. 19/2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, θα προβεί σε πρόσληψη με διορισμό από το Δ.Σ. της Επιχείρησης, Γενικού Διευθυντή με σύμβαση αορίστου χρόνου, με τα παρακάτω προσόντα:

 • Πτυχίο ή δίπλωμα Π.Ε. Μηχανολόγου Μηχανικού ή Οικονομολόγου.
 • Εμπειρία σε ανάπτυξη συστήματος λήψης αποφάσεων.
 • Εμπειρία σε προγράμματα Η/Υ του αντικειμένου τους.
 • Γνώση μιας ξένης γλώσσας.
 • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών θα εκτιμηθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις ηλεκτρονικά στο email: mkpapada@deyaparou.gr έως την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017.


———————————————————————————————————————————-

• ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ «ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ» | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ | 22.03.17

Ενάντια στις ανεμογεννήτριες

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάρου – Αντιπάρου «Μαντώ Μαυρογένους» καταδικάζει ομόφωνα την δημιουργία βιομηχανικού τύπου αιολικών πάρκων στο νησί της Πάρου.

Η εγκατάσταση των ΑΠΕ θα επιφέρει ανεπανόρθωτη οικολογική καταστροφή στο νησί μας, ενώ θα πλήξει την κύρια πηγή εσόδων των κατοίκων που είναι ο τουρισμός.

Είμαστε αντίθετοι στα μεγαλεπήβολα σχέδια των πολυεθνικών εταιριών που θέλουν να μετατρέψουν τoν τόπο μας σε ένα απέραντο αιολικό πάρκο και συμμετέχουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου να σταματήσουμε την μεγαλύτερη πιθανόν απειλή που έχει να αντιμετωπίσει το νησί.

Ζητάμε την ΑΚΥΡΩΣΗ της Υπουργικής Απόφασης που προβλέπει την εγκατάσταση αιολικών πάρκων στην Πάρο».

——————————————————–

• ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ | ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | 16.03.17

Ανακοίνωση ενάντια στις ανεμογεννήτριες 

«Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Πάρου κατά την Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Πάρου, αποφάσισε ομόφωνα να συνεχίσει των αγώνα κατά της μη εγκατάστασης ανεμογεννητριών βιομηχανικού τύπου , με αριθμό απόφασης του Υπουργείου 177360/18-12-2014, που έχει ξεκινήσει τα τελευταία δυο χρόνια ,συμμετέχοντας και οικονομικά στην προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας ,κατά της απόφασης ,μαζί με τους υπόλοιπους φορείς του νησιού.

Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της Δημοτικής Επιτροπής, της Επιτροπής Αγώνα και όλης της κοινωνίας της Πάρου και των Κυκλάδων κατά του περιβαλλοντολογικού αυτού εγκλήματος που πρόκειται να συμβεί ,εάν τοποθετηθούν αυτά τα τέρατα ,ύψους 100 μέτρων με χιλιάδες κυβικά μπετόν και χιλιάδες τετραγωνικών μέτρων δρόμων που πρόκειται να ανοιχτούν.

Είμαστε απέναντι από τις πολυεθνικές με τις μεγάλες επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που μοναδικό σκοπό έχουν το κέρδος και αδιαφορούν για την καταστροφή που προκαλούν, λες και αυτοί και τα παιδιά τους θα ζήσουν σε άλλο πλανήτη!!!

Δεν θα επιτρέψουμε ,σε κανέναν, να αφήσουμε κληρονομιά σε αυτόν τον τόπο για ΠΑΝΤΑ απέραντα νεκροταφεία ανεμογεννητριών που δε θα εξυπηρετούν καν το νησί μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
και τα μέλη του Συνδέσμου

———————————————————————————————————————————-


• ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 15.03.17

Ανακοίνωση του ΑΜΕΣ Νηρέα για τις ανεμογεννήτριες

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου έδωσε στη δημοσιότητα την θέση του σωματείου της Νάουσας για το ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία του νησιού μας.
“Κλικ” επάνω στην λέξη για να εμφανιστεί το σχετικό κείμενο: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΗΡΕΑΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

———————————————————————————————————————————-

• ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 15.03.17

Κονδύλια για αποκατάσταση ζημιών

Από το Επαρχείο Πάρου – Αντιπάρου δόθηκαν στη δημοσιότητα τα έγγραφα με οδηγίες για την υποβολή αιτημάτων επιχορήγησης Δήμων και Περιφερειών στο πλαίσιο του έργου: «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού» (ΣΑΕ 055).

Προφανώς, η πληροφόρηση δόθηκε, για την περίπτωση που η διοίκηση του δήμου Πάρου εκτιμήσει ότι μπορεί να απορροφήσει κονδύλια για να ικανοποιήσει τυχόν ανάγκες του νησιού, δεδομένου ότι κατά τις τελευταίες βροχοπτώσεις του Φεβρουαρίου η δημοτική αρχή είχε υποβάλλει αίτημα για να κηρυχθεί η Πάρος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αίτημα που δεν ικανοποιήθηκε διότι δεν πληρούνταν τα κριτήρια.

ΕΓΓΡΑΦΟ 1
ΕΓΓΡΑΦΟ 2
ΕΓΓΡΑΦΟ 3 (“κλικ” επάνω στις λέξεις)


———————————————————————————————————————————-

•  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ «Π.ΚΑΛΛΙΕΡΟΣ» | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 14.03.17

Στήριξη στον Αγώνα ενάντια στις Ανεμογεννήτριες

«Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάρου-Αντιπάρου «Π.ΚΑΛΛΙΕΡΟΣ» συντάσσεται με τη Δημοτική Επιτροπή για τις Ανεμογεννήτριες, την Επιτροπή Αγώνα και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, στον αγώνα κατά της επιχειρούμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην Πάρο, υπό τις παρούσες συνθήκες.

Είμαστε υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας όταν αυτές είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς επιστημονικής έρευνας και είναι σύννομες και εναρμονισμένες με την προφύλαξη και τη διαφύλαξη της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου, του φυσικού τοπίου, καθώς και τη διασφάλιση της ανθρώπινης υγείας.

Στεκόμαστε κριτικά απέναντι στο ενεργειακό παιχνίδι των πολυεθνικών που εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδιαφέρονται δήθεν για το περιβάλλον αλλά μοναδικό κίνητρο τους είναι το οικονομικό όφελος.

Αγωνιζόμαστε για να αποτρέψουμε τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές & οικονομικές συνέπειες που θα προκύψουν από την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί!
Για να μην είναι το κληροδότημα στις επόμενες γενιές «καμένη γη»…»

———————————————————————————————————————————-


• Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ | 23.02.17

Ανακοίνωση με την θέση της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Πάρου – Αντιπάρου σε σχέση με την επικείμενη εγκατάσταση δύο νέων αιολικών πάρκων στην Πάρο με υπερμεγέθεις ανεμογεννήτριες δημοσιοποιήθηκε σήμερα 23|02 προφανώς ενόψει της σχετικής σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Πάρου αύριο 24|02 για το ίδιο θέμα.
Ακολουθεί το σχετικό κείμενο:

«ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

Η Παριανή κοινωνία βρίσκεται σε αναστάτωση για τη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί μας και πολύ δικαιολογημένα.

Τα πολλαπλά προβλήματα, περιβαλλοντικά οικονομικά, κοινωνικά, που θα προκύψουν από την εγκατάσταση των γιγαντιαίων ανεμογεννητριών έχουν ήδη αναδειχθεί σε ημερίδες , συναντήσεις και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Η Πάρος κυρίως λόγω του φυσικού της περιβάλλοντος έχει σημαντική τουριστική ανάπτυξη και συμβάλλει έτσι στην εθνική οικονομία . Αυτό λοιπόν το φυσικό περιβάλλον είναι αδιανόητο να το καταστρέφεις με βιομηχανικές εγκαταστάσεις των οποίων μάλιστα τα οφέλη αμφισβητούνται.

Η Παριανή κοινωνία οφείλει να διατρανώσει την αντίθεσή της και να στείλει ισχυρό μήνυμα προς τους επίδοξους καταστροφείς του φυσικού της περιβάλλοντος και της οικονομίας της..

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Πάρου στηρίζει τις κινητοποιήσεις του Παριανού λαού και τη συγκρότηση Επιτροπής αγώνα κατά των ανεμογεννητριών – τεράτων».

Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

———————————————————————————————————————————-
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08.03.17

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων συμπαρίσταται από την πρώτη στιγμή στη Δημοτική Επιτροπή για τις Ανεμογεννήτριες μέσω εκπροσώπου της και τάσσεται υπέρμαχος στην Επιτροπή Αγώνα. Φυσικά είμαστε υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ενάντια στην καύση που παράγει διοξείδιο του άνθρακα.

ΑΛΛΑ, η «πράσινη» ανάπτυξη επελαύνει με τη βία για να παραδώσει στο πολυεθνικό κεφάλαιο ότι έχει απομείνει από τη γη, το νερό, τον αέρα και την κοινωνική ζωή της υπαίθρου.

Από τα γεγονότα, που σχετίζονται με την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών, προκύπτει ότι μια ανεξέλεγκτη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος βρίσκεται σε εξέλιξη, με μοναδικό κίνητρο το οικονομικό όφελος των κερδοσκοπικών εταιριών, που εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης επωφελούνται της ευνοϊκής γι’ αυτούς νομοθεσίας, για δήθεν προστασία του περιβάλλοντος.

Το όριο ζωής των ανεμογεννητριών δεν ξεπερνά τα 20-25 χρόνια. Έτσι, αυτό που θα κληροδοτηθεί στις επόμενες γενιές, θα είναι ένα απέραντο νεκροταφείο παλιοσιδηρικών και βουνά φορτωμένα με χιλιάδες τόνους μπετόν και χιλιάδες μέτρα υπόγειων και υπέργειων καλωδιώσεων !

Ο αγώνας κατά της ΑΠΕ μας αφορά όλους, ΓΙΑΤΙ τις καταστροφικές συνέπειες θα τις υποστούμε όλοι”.

———————————————————————————————————————————-

• ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ ΠΑΡΟΥ – PAWS | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 09.03.17

Τα αδέσποτα ζώα της Πάρου χρειάζονται επειγόντως δυο κοντέινερ.

«Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου – PAWS, χρειάζεται επειγόντως δυο κοντέινερ (μεταχειρισμένα) τουλάχιστον 6 μ. μήκους το καθένα, για αποθηκευτικό χώρο.
Ψάχνουμε για κάποια ευγενή χορηγία ή δωρεά ή και ακόμα εάν κάποιος θα μπορούσε να προσφέρει έστω το ένα, εφόσον δεν το χρειάζεται. Το κόστος αγοράς τους από Αθήνα, είναι περίπου 1400€, συν τα μεταφορικά.

Σχετικά με τον PAWS
O Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου – PAWS, είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο και εξαρτάται από συνδρομές μελών ενώ το δύσκολο έργο του εκτελείται από εθελοντές.
Βρίσκουμε καλές οικογένειες για εγκαταλειμμένα και παρατημένα ζωάκια και βοηθάμε τις διάφορες γειτονιές στην διαχείριση αδέσποτων ζώων.
Παροτρύνουμε τους ιδιοκτήτες να στειρώνουν τα ζωάκια τους ενώ αναφέρουμε κάθε περιστατικό κακοποίησης στις αρμόδιες αρχές.
Λειτουργούμε σαν κεντρικός φορέας για την προστασία των ζώων τόσο για λογαριασμό της Δημοτικής Αρχής όσο και της Αστυνομίας, με στόχο την τήρηση της σχετικής νομοθεσίας για την προστασία και περίθαλψη των ζώων, παρέχοντας παράλληλα και όλες τις απαραίτητες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας και τη σελίδα μας στο facebook.
Τηλ. 6975060927
Email: paws@paws.gr
SITE: http://paws.gr/?lang=el
FACEBOOK: https://www.facebook.com/pawsparos/?fref=ts

Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου
PAWS – Paros Animal Welfare Society»

———————————————————————————————————————————-

• ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 09.03.17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017 / 2018

Σύμφωνα με το πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων περιόδου 2017 / 2018 και τα κονδύλια που προβλέπονται, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τα αιτήματά τους στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας του Επαρχείου Πάρου.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι 1 / 3 / 2017 – 15 / 5 / 2017
Δικαιολογητικά ένταξης στο πρόγραμμα :

 1. Δηλώσεις συγκομιδής για τα έτη 2015 και 2016.

 2. Δήλωση εκμετάλλευσης στα πλαίσια της ενιαίας ενίσχυσης, που αφορά στην περίοδο ένταξης στο πρόγραμμα.

 3. Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

 4. Φωτοτυπία του εκκαθαριστικού της εφορίας ή της φορολογικής δήλωσης, ή άλλου φορολογικού εγγράφου όπου θα αναγράφεται ο Α.Φ.Μ του δικαιούχου – παραγωγού.

 5. Φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης, με τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ταμιευτηρίου.

 6. Φωτοαντίγραφο τίτλων νομής και κατοχής, και σε περίπτωση έγκρισης ένταξής του στο Πρόγραμμα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο τίτλων νόμιμης κατοχής ή ενοικιαστηρίου.

———————————————————————————————————————————-

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ | ΔΗΜΑΡΧΟΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ |

———————————————————————————————————————————-
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ |

———————————————————————————————————————————-
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ |

———————————————————————————————————————————-
• ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ |

———————————————————————————————————————————-

• ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ |

———————————————————————————————————————————-

• ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ | ΚΔΕΠΑΠ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ |

———————————————————————————————————————————-
• ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ | ΔΕΥΑΠ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 

———————————————————————————————————————————-

• ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 21.03.17

Τέλος σεζόν

17373378_10213018065868706_763257476_o

«Την Κυριακή 19/03/2017, με τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου, η ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας τέλειωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ. 
Ο ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ, κάνοντας ένα καινούριο ξεκίνημα, με πολύ νεαρούς σε ηλικία παίκτες, στόχευε σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο πρωτάθλημα. 

Μέσα από το έργο του ο προπονητής της ομάδας κ. Λευτέρης Χρυσοχός, προσφέροντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που μέχρι πρότινος συμμετείχαν στο παιδικό και εφηβικό πρωτάθλημα, τους έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσουν την εμπειρία έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν με αξιώσεις στο επερχόμενο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ.

Το ΔΣ του Συλλόγου συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τον κ. Λευτέρη Χρυσοχό και όλους τους παίχτες της ομάδας για το ήθος, το πείσμα και γενικότερα για όλη τους την προσπάθεια, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισαν λόγω της έλλειψης γηπέδου, την έλλειψη φωτισμού στο προπονητικό κέντρο και τις διαρκείς μετακινήσεις τους έτσι ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις τους.

Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αντώνη Κορτιάνο τόσο για την ουσιαστική συμμετοχή του στην ομάδα, που με την πολύχρονη πείρα του στα γήπεδα βοήθησε τα νέα παιδιά, όσο και για την γενικότερη βοήθεια του προς τον Σύλλογο.

———————————————————————————————————————————-

 

———————————————————————————————————————————-

 

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ | ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΕΝ ΠΛΩ» | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | 22.03.17

«Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το σύλλογο «Αντίπαρος Εν Πλω», το διήμερο επίσκεψης στην Αντίπαρο της ιατρικής ομάδας «Διγενής Ακρίτας» στις 17 και 18 Μαρτίου 2017.

Η εκδήλωση περιελάμβανε:
Ιατρείο Καρδιολόγου

Ιατρείο Γαστρεντερολόγου
Ιατρείο Ορθοπεδικού
Ιατρείο Παιδιάτρου

Ιατρείο Ω.Ρ.Λ.
Ιατρείο Ρευματολόγου
Ιατρείο Δερματολόγου
Ιατρείο Ενδοκρινολόγου
Τμήμα Υπερήχων
Τμήμα Χειρουργικό
Ιατρείο Ψυχολόγου

Ιατρείο Οδοντιάτρου
Ιατρείο Αγγειολόγου

καθώς και ομιλία ενημέρωσης για γονείς και εφήβους σχετικά με τις νέες τάσεις και εξελίξεις της αγοράς και ανοιχτή συζήτηση για την διαχείριση του στρες αλλά και την αντιμετώπιση προσωπικών και επαγγελματικών κρίσεων, στην αίθουσα Καλουδά. Επίσης, στους μαθητές της Α’ Λυκείου με την υποστήριξη της εταιρίας Evalion χορηγήθηκαν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμούΗ επιτυχία της εκδήλωσης δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την ενέργεια των τόσο φιλικών, εργατικών εθελοντών ιατρών».

Ο σύλλογος διατύπωσε τις ευχαριστίες του σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της Αντιπάρου για τη συνδρομή τους στην επιτυχία της επίσκεψης.Αρέσει σε %d bloggers: